Vi ønsker å spise mer klimavennlig, men det er ikke alltid bare-bare å vite hvor mye maten vi spiser påvirker kloden.
Halvparten av nordmenn ønsker å spise mer klimavennlig, men bare 1 av 10 synes det er lett å vite hvilken klimapåvirkning de enkelte matvarene har. Samtidig er mat og matproduksjon en av de største enkeltkildene til klimautslipp i dag.
TORO ønsker å gjøre det enklere for deg å servere god og smakfull klimasmart mat til gjestene dine. Derfor har vi tatt initiativ til klimamerking av mat.
Fremtiden er grønn
Mange av produktene fra TORO har et naturlig lavt klimaavtrykk fordi de er basert på tørkede råvarer som tar lite plass i transport.
TORO jobber stadig for å tilby mer bærekraftige produkter, og gjøre det enklere for våre kunder å ta bærekraftige valg som ikke kompromisser på smak. Og det finnes flere små, smarte grep man kan ta i hverdagen.
– Med TORO supper og gryter er det enkelt å bruke opp restematen. Gårsdagens grønnsaker, pasta, og rester fra salatbaren passer perfekt i våre supper og gryter – eller hva med en deilig «restepai»?