Chili nachos
En kjøttfri nachos som er enkel å lage og som byr på masse deilige smaker. Retten smaker også godt med Stabburet Pulled Vegetar!
Tilberedningstid
Porsjoner
- 370 g TORO Proffkjøkken Meksikansk Gryte
- 1 l Vann
- 1 kg Hakkede hermetiske tomater
- 1 kg Stabburet Vegetar Farse
- 400 g Tortillachips
- 0,5 kg Plantebasert revet ost
- Stek farsen i stekepanne eller i en convection-ovn på 175°C, 20 % damp i 12-15 min. Rør etter 5 minutter for best resultat.
- Bland Toro Proffkjøkken Meksikansk Gryte sammen med vann og hakkede tomater. Kok opp under omrøring i 15 minutter.
- Spe gryten i en halvgastro og vend inn farsen. Topp med tortillachips og revet ost.
- Bak i ovn på 180°C i 20-30 minutter til osten er gyllen.