Vegetar Shepherd's pai

Shepherd’s pie er en engelsk formrett. Ofte er paien basert på rester hvor ingrediensene varierer. Det gjør den perfekt for å transformere gårsdagens rester til en helt ny rett.
Stroganoff-shepherds-pai

Tilberedningstid

Porsjoner

25
  • Stek farsen i stekepanne eller i en convection-ovn på 175°C, 20 % damp i 12-15 min. Rør etter 5 minutter for best resultat.
  • Bland Toro Stroganoffgryte Multibasis sammen med væsken. Kok under omrøring i 10 minutter.
  • Skru av varmen og vend inn farsen.
  • Spre gryten utover i en gastroform. Topp deretter med potetmos.
  • Strø over plantebasert ost og revet brød vendt i smør. Topp gjerne gryten med ferske urter, som rosmarin eller timian, vendt i olje.
  • Bak i ovnen på 180°C i 30-40 minutter til potetlokket har fått en gyllenbrun farge.

Notater

Server med friske grønnsaker som aspargesbønner.

Relatert produkter

Ingen produkter ble funnet som samsvarer med utvalget ditt.