Hvem har sagt at tilbehøret skal spille en birolle? Med én base og noen enkle grep har du sauser og dressinger for en rekke bruksområder. Vegansk og fri for egg
ÉN BASE, UENDELIGE MULIGHETER
Med Idun Vegan Mayo har du et godt utgangspunkt for å lage dine egne smaksrike majoneser og dressinger.
1. Burger
Tilsett Sriracha og hakkede Nora Sylteagurker. Prima til burger!
Pizza
Tilsett hakket estragon og smak til med salt og hvit pepper. Perfekt til pizza!
Pastasalat
Tilsett pesto for en spennende middelhavsmajones. Digg i pastasalat!
Påsmurt
Tilsett hvitløk, sitronsaft og svart pepper. Frisk og klassisk til påsmurt!
Burger & fisk
Tilsett trøffelolje og litt chili. Spennende til burger og fisk!
Hva med dressing?
Alle disse 5 majonesene blir til dressing på et blunk ved å spe dem ut med romtemperert vann!
NR 10 – Dirty fries
Søtpotetfries
Rødløk
Idun Rømmedressing
Idun Vegan Mayo
Sriracha
TORO Krydderiet Chili Malt
LEKKERT GARNITYR
Det er ikke en myte at vi spiser med øynene, og her spiller garnityr en viktig rolle. Ved å skape kontraster i farge og konsistens kan du enkelt forvandle en hver suppe til et superdelikat måltid.
NR 11 – Spice up cauliflower soup
Ved å kombinere den lyse fargen på TORO Blomkålsuppe med Sirachasaus skaper du en herlig fargekontrast som også smaker fantastisk godt! Topp med stekt blomkål for ekstra crunch.
NR 12 – Wild wild mushroom soup
Skogsoppsuppe er et herlig innslag på enhver meny. Tilsett stekt sjampinjong i TORO skogsoppsuppe og kjør med stavmikser for en ekstra smaksrik og fyldig suppe. Topp med stekt sopp og friske urter.