Boller i brun julesaus

anamma-vegoboller-i-julesaus

Tilberedningstid

Porsjoner

10
  • Ha oljen i en kjele og ha i mel. Rør godt hele tiden og la steke sammen til melblandingen er skikkelig brun og fin, men pass på at den ikke svir seg.
  • Hell i varm grønnsaksbuljong under kraftig omrøring. Skru ned varmen noe og kok sammen til en passe tykk saus. Tilsett krydder og salt.
  • Legg bollene i den brune sausen og la trekke ferdig. Server med ditt favoritt juletilbehør!

Notater

Vegansk julemiddag? Tips!

Kok poteter og NORA rødkål og server sammen med NORA tyttebærsyltetøy. Helt vegansk, men skikkelig jul.

Bleik saus? Tips!

Har du ikke fått den helt gylne brunfargen? Fortvil ikke, ha i noen dråper TORO sukkerkulør for den perfekt sausen.

Relatert produkter

Ingen produkter ble funnet som samsvarer med utvalget ditt.