Enchiladas med chili sin carne
Enchiladas er en meksikansk rett som passer perfekt på fredagsbuffeten. Retten består av fylte tortillas som dekkes med plantebasert ost og gratineres i ovnen.
Tilberedningstid
Porsjoner
- 370 g Toro Proffkjøkken Meksikansk Gryte
- 1 kg Stabburet Pulled Vegetar
- 10 stk TORO wrap tortillas
- 1 l vann
- 1 kg hermetiske tomater
- 400 g revet ost
- 1 bunt koriander
- 2 bunter vårløk
- 1 stk lime
- tabasco
- Stek pulled vegetar i en panne eller i en convection-ovn på 175°C i 12-15 min
- Bland grytebasisen med vann vann og hermetiske tomater. Kok under omrøring i 15 minutter. Vend inn pulled mot slutten av koketiden
- Fyll tortillalefser med gryten og legg de etter hverandre i en form. Dryss over plantebasert revet ost
- Bak i ovnen på 200°C i 15 minutter
- Dander med finhakket vårløk og koriander. Server med limeskiver og tabasco