Chili nachos

En kjøttfri nachos som er enkel å lage og som byr på masse deilige smaker. Retten smaker også godt med Stabburet Pulled Vegetar!
Chili-nachos

Tilberedningstid

Porsjoner

10
  • Stek farsen i stekepanne eller i en convection-ovn på 175°C, 20 % damp i 12-15 min. Rør etter 5 minutter for best resultat.
  • Bland Toro Proffkjøkken Meksikansk Gryte sammen med vann og hakkede tomater. Kok opp under omrøring i 15 minutter.
  • Spe gryten i en halvgastro og vend inn farsen. Topp med tortillachips og revet ost.
  • Bak i ovn på 180°C i 20-30 minutter til osten er gyllen.

Notater

Server gjerne med rømme, guacamole, lime og finhakket koriander.

Relatert produkter

Ingen produkter ble funnet som samsvarer med utvalget ditt.