Plantebasert juletaco med Stabburet
Prøv plantebasert juletaco en av juledagene for en spenstigere julemiddag, som alle vil digge!
Tilberedningstid
Porsjoner
Taco
- 1 kg Stabburet Pulled Vegetar
- 5 ss Juletacokrydder (se tips)
- 2 stk Mango
- 1/2 stk Chili
- 2 ss Limesaft
- 1 stk Vårløk
- 1 stk Salathode
- 2 stk Avokado
- 1 stk Lime
- 500 g Rødkål
- 5 ss Eddik
- 3 ss Sukker
- 10 stk TORO Tortilla Wraps
- Stek Stabburet Pulled Vegetar i stekepanne eller på 175 grader i 15 minutter. Dryss over juletacokrydder og bland godt sammen.
- Hakk opp mango, chili og vårløk. Smak til med limesaft og evt litt salt.
- Mos avokado sammen med saften av 1 lime.
- Strimle rødkål og marinert i eddik og sukker. Rør godt om og la gjerne stå litt før servering. Kan også forberedes dagen før.
- Varme opp wraps og monter tacolefsene rett før servering.